Συνάντηση του Παναθηναϊκού με τη FIBA στο Final Four της Αθήνας

politisonline
Δημοσιεύθηκε Απρίλιος 25, 2018, 7:43 μμ
9 secs

H απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αποχώρηση από την EuroLeague με φόντο την προσχώρηση στο Basketball Champions League έχει εκφραστεί ήδη από την ημέρα που διεξήχθη το Συμβούλιο των Μετόχων της EuroLeague στη Μαδρίτη. Κι όπως δείχνουν οι κινήσεις των δύο πλευρών, δεν πρόκειται για… απειλή, αλλά για πλάνο που βρίσκεται στο αρχικό στάδιο υλοποίησής του.

Η διεξαγωγή του Final Four του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ λειτουργεί, μάλιστα, ιδανικά σε ό,τι αφορά στο κομμάτι των επαφών και των συζητήσεων των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfoods με εκείνους της FIBΑ. Στη διάρκεια της παραμονής των ανώτατων αξιωματούχων της παγκόσμιας ομοσπονδίας στην ελληνική πρωτεύουσα, αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές με φόντο το αναλυτικό πλάνο για την ένταξη του «τριφυλλιού» στο Basketball Champions League.

Είναι σαφές άλλωστε πως τόσο η πλευρά των «πρασίνων» όσο κι εκείνη της FIBA βλέπουν κάτι παραπάνω από θετικά το ενδεχόμενο… συνεργασίας για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προσδοκώντας σε εκατέρωθεν κέρδη και οφέλη από μια τέτοια κίνηση.

sport24