Λαμία: Τι υποστηρίζει ο Αρτέμης Σώρρας για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

politisonline
Δημοσιεύθηκε Δεκέμβριος 30, 2016, 8:51 μμ
1 sec

Ο Αρτέμης Σώρρας τοποθετήθηκε σχετικά με την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία, καθώς τόσο το θύμα όσο και ο ύποπτος για το έγκλημα, φέρονται να είναι οπαδοί του, σύμφωνα με το lamiareport.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορεί τον 39χρονο συλληφθέντα ότι εκμεταλλεύτηκε τον αγώνα του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», ωστόσο υποστηρίζει πως δεν είναι δολοφόνος και πως άλλοι σκότωσαν την Θώμη Κουμπούρα.

«Ο … μάλλον διώκεται από τις αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι τη μέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της και μάλιστα ενώ η αστυνομία δηλώνει το θάνατό της 1.30-2.30, ο… από το κινητό τηλέφωνο της δολοφονημένης παίρνει τρεις ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας… Δε θα ήταν τόσο ανόητος να την δολοφονήσει και μετά να παίρνει τηλέφωνο από το κινητό της δολοφονημένης τους φίλους του. Άλλοι την δολοφόνησαν αφού μάλλον έφυγε ο… Ό,τι γράφει από το κεφάλι του τα βγάζει φοβισμένος όπως είναι. Οι δικοί του άνθρωποι καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την πραγματική ώρα δολοφονίας που θα βγάλει ο ιατροδικαστής στην Αθήνα. Σίγουρα χρειάζονται έναν καλό δικηγόρο και φυσικά ο… να παραδοθεί στις αρχές για να αρχίσει να φαίνεται η αλήθεια. Γι΄αυτό δεν πρέπει να γράψεις ψεύδη και γελοιότητες… Ακόμη και τον εαυτό σου κοροϊδεύεις τέτοιες ώρες», γράφει μεταξύ άλλων.