Δήμαρχος Άργους για επίθεση σε Μπουτάρη: Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών

politisonline
Δημοσιεύθηκε Μάιος 20, 2018, 7:48 μμ
1 sec

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την ανάρτηση του Δημάρχου Άργους και στελέχους της ΝΔ Δημήτρη Καμπόσου, αναφορικά με την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη χθες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμαρχος, παρά την καταδίκη του κόμματός του, ανήρτησε την είδηση στα social media, συνοδεύοντάς την με το σχόλιο «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Όπως είναι φυσικό αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του από το κόμμα, κάνοντάς λόγο μάλιστα για «ομηρία του από τους ακροδεξιούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη Ν.Δ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της Ν.Δ.