Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου – Το σημαντικό μήνυμα που μας στέλνει (βίντεο)

politisonline
Δημοσιεύθηκε Ιούνιος 14, 2018, 5:49 μμ
4 secs

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Βούλα Πατουλίδου, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης δημοσίευσε βίντεο στο facebook μέσα από το νοσοκομείο.

Η ίδια στο βίντεο δηλώνει ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει την εμπόδισε να παραστεί σε εκδήλωση με θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

«Προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά» ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η κ. Πατουλίδου δεν έχει ξεχάσει όμως να στείλε το δικό της μήνυμα για την μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς στο βίντεο που δημοσίευσε στο facebook, η ίδια: «Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή…».

Δείτε το βίντεο:

Προβλήματα υγείας δε μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή…

Δημοσιεύτηκε από Voula Patoulidou στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018