Αλ. Τσίπρας: Δίνουμε λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία

politisonline
Δημοσιεύθηκε Δεκέμβριος 14, 2016, 12:41 μμ
3 secs

Την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και το οποίο αφορά 30.000 μαθητές, εξήγγειλε από την Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας .

Ανοίγοντας τη σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι το πρόγραμμά του είναι πολύ βεβαρημένο λόγω του ταξιδιού στις Βρυξέλλες, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη γιατί η κυβέρνηση «θέλει να γίνει κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία που πλήττεται από την κρίση».

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μετέχουν, ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το κυβερνητικό έργο, Χριστόφορος Βερναδάκης, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακοπουλος, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καθώς και επτά δήμαρχοι της περιοχής.

Του δήμου Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, του δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κιρίζογλου, του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, Πέτρος Σούλας. του δήμου Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, του δήμου Χαλκηδόνας, Ιωάννης Τουκνιδάς και του δήμου Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας. Στη σύσκεψη μετέχει και ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανανιάδης.