Χαμός στα social media με την ατάκα Μπαλάφα για το μηχανάκι & τους ευεργέτες

politisonline
Δημοσιεύθηκε Ιούλιος 13, 2017, 11:05 πμ
5 secs

Μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα με τον υπουργό Γιάννη Μπαλάφα…

Σε σημερινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είπε ότι με αφορμή τη μείωση των εισφορών (!) που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες – έμποροι, βιοτέχνες & επαγγελματίες – τον σταμάτησε άνθρωπος πάνω σε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.

«Σάς λέω γεγονότα, δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς/εισαγγελικούς λειτουργούς υποστήριξε ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη.

«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλου σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας σκοπιμότητας, μπαίνει δεύτερο», κατέληξε.

Ο κ. Μπαλάφας αναφέρθηκε και στην έξοδο της χώρας στις αγορές, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν βιάζεται: «δε σκοτωνόμαστε δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος μαϊμού». «Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό, καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία» πρόσθεσε.

Η δήλωση του κ. Μπαλάφα όμως ότι τον σταμάτησε άνθρωπος πάνω σε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες, έδωσε αφορμή για διακωμώδηση από αμέτρητους χρήστες των social media: