Ο Κυρ. Μητσοτάκης αρνήθηκε ενημέρωση από τον Καμμένο για τα Ίμια

politisonline
Δημοσιεύθηκε Φεβρουάριος 14, 2018, 2:19 μμ
2 secs

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Βασίλη Κικίλια είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τις τουρκικές απαιτήσεις στα Ίμια.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες για τη διήμερη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, εξέφρασε τη θέλησή του να ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μόναχο, όπου θα συμμετέχουν στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

«Σε σχέση με την τηλεφωνική συνομιλία Καμμένου-Κικίλια στην οποία ο υπουργός Αμυνας ζήτησε να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ στη Γερμανία καθώς και οι δύο θα παραβρεθούν την Παρασκευή στο Munich Security Conference, διευκρινίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο. Ο υπουργός Αμυνας, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Βασ. Κικίλια» αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

Συμπληρώνουν μάλιστα, ότι «ο κ. Τσίπρας όταν τηλεφωνήσει στον κ. Μητσοτάκη, θα μιλήσουν. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συνομιλεί με τον κ. Καμμένο».