Μήνυση Σαμαρά κατά Βαξεβάνη

politisonline
Δημοσιεύθηκε Φεβρουάριος 25, 2018, 6:26 μμ
0 secs

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη υπέβαλε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, έκαναν λόγο για «χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού», η οποία «αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας».

«Η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο», πρόσθεσαν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά αναφέρονται σε ανάρτηση στη σελίδα του κ. Βαξεβάνη στο Twitter, όπου απεικονίζεται ο πρώην πρωθυπουργός με λεζάντα: «Όποιος ανοίγει το στοματάκι του θα έχει την τύχη του Μαυρίκου… Το αισθάνομαι».

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Βαξεβάνης ανέφερε: «Για αυτήν τη σατυρική φωτογραφία αναγνώστη ο Σαμαράς έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μαθαίνω. Η ταραχή πλέον είναι εμφανής. Όσο για τη μικρότητα του πολιτικού ανδρός, απλώς… Αντωνάκης».