Τα ροζ βίντεο με την τρανς που «έκαψαν» τον Μητροπολίτη Ησύχιο – Τον έπαψαν απ’ τα καθήκοντά του

politisonline
Δημοσιεύθηκε Απρίλιος 17, 2018, 4:30 μμ
9 secs

Δύο βίντεο έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο που δείχνουν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο, να ερωτοτροπεί με τρανσέξουαλ.

Στα βίντεο φαίνεται ο Μητροπολίτης να φιλιέται με την γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα στον καναπέ του σαλονιού της.

Μετά από το σκάνδαλο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος έπαυσε από τα καθήκοντά του τον συγκεκριμένο Μητροπολίτη.

Ο Ιεράρχης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη που πρεσβεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Η τρανσέξουαλ ονομάζεται Αφροδίτη Κωνσταντίνου, είναι από την Φλώρινα και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην Εspresso, ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για την ζωή της, οτι δηλαδή ήταν πόρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.

Η τρανσέξουαλ μαζί με το βίντεο δημοσίευσε και ένα σχόλιο στο Facebook, αναφέροντας «Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας…σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν. Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα. Καλημέρα».

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου καθώς ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα του Πατριάρχη Θεόφιλου.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ησυχιος Κοντογιάννης Αφροδίτη Κωνσταντίνου… Το άλλο βίντεο στο YouTube το κατέβασαν λέει παραβιάζει την πολιτική του Υou Tube για γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο… Για αυτό εγώ το ανέβασα εδώ στο φ μπουκ….και είχε 11.000 χιλιάδες προβολές

Δημοσιεύτηκε από Afroditi Konstantinou στις Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

 

Τώρα να δούμε τι θα πει ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος…. Θα συνέχιση να τον προστατεύει…. Ο πατριαρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας η Ιερή κανόνες τι λένε….. σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον Καθαιρέσουν………δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποίηση έτσι…… Καί σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα….. Καλημέρα

Δημοσιεύτηκε από Afroditi Konstantinou στις Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018