Ήρωας ο Πολωνός οδηγός- Έσωσε ζωές παλεύοντας με τον μακελάρη του Βερολίνου

politisonline
Δημοσιεύθηκε Δεκέμβριος 21, 2016, 10:15 πμ
0 secs

Ανατριχιάζουν τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία του άτυχου Πολωνού οδηγού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό που σκόρπισε τον θάνατο στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θαρραλέος άντρας πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή με τον τζιχαντιστή για να αποτρέψει το μακελειό θυσιάζοντας την ίδια του την ζωή.

Η προσπάθειά του μάλιστα ήταν τεράστια για να σταματήσει τον μακελάρη και αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς βοήθησε στο να σωθούν αρκετές ζωές. Να σημειώσουμε ότι αν ο δράστης ήταν ανενόχλητος, θα είχε παρασύρει στο θάνατο πολλούς περισσότερους.

Η κατάσταση που ήταν το πτώμα του Πολωνού οδηγού μαρτυρά ότι πάλεψε γενναία για να αποτρέψει το κακό. Μάλιστα ο τζιχαντιστής πρώτα τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε! Ο άτυχος άνδρας έδωσε μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς όπως προκύπτει από τη νεκροψία, ξεψύχησε την ώρα που γινόταν η επίθεση στο Βερολίνο που στοίχισε τη ζωή συνολικά σε 12 ανθρώπους.

Η γερμανική κοινωνία έχει τεθεί σε επιφυλακή, αλλά και σε τροχιά πολιτικού αναβρασμού με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο μάτι του κυκλώνα επικρίσεων για την «ανοιχτή» προσφυγική της πολιτική, η αστυνομία αναγκάστηκε να απελευθερώσει τον πρώτο συλληφθέντα υπόπτο ως δράστη, έναν Πακιστανό πρόσφυγα. Επί της ουσίας, αφού παραδέχτηκαν δημόσια ότι «κρατείται ο λάθος άνθρωπος», οι γερμανικές διωκτικές αρχές κυνηγούν τον οπλισμένο και πολύ επικίνδυνο τζιχαντιστή που σκότωσε 12 ανθρώπους.