Τσέλσι Κλίντον: Aν ήμουν Βρετανίδα θα είχα διαμαρτυρηθεί για την επίσκεψη του Τραμπ

Για όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία της μοναχοκόρης των Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, κατανοούν ότι η πρώην Πρώτη Κόρη, παρά το γεγονός ότι δεν ακολούθησε την σταδιοδρομία των γονέων της, δύσκολα συγκρατείται από το να εκφράσει δημόσια την άποψή σας για τα πολιτικά και μη τεκταινόμενα στη χώρα της.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, κατά τη διάρκεια μίας ευρείας συνέντευξης που παραχώρησε για τους λόγους της προώθησης του νέου της βιβλίου “She Persisted Around the World”, “άρπαξε” την ευκαιρία να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του ανθρώπου που κυβερνάει τη χώρα της.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι Κλίντον δήλωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ “υποβαθμίζει το τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός” και κατηγόρησε τη διακυβέρνησή του ότι διασπείρει το μίσος.

Το “χειροκρότημα” κέρδισε ωστόσο η ακόλουθη φράση της Τσέλσι Κλίντον, θυμίζοντάς μας το πόσο ανεπιθύμητος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Aν ήμουν Βρετανίδα θα είχα διαμαρτυρηθεί για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Τραμπ τον Ιούλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο” τόνισε εμφατικά η Τσέλσι, αδυνατώντας να κρύψει το πόσο ανεπιθύμητος της είναι ο άνθρωπος από τον οποίο ηττήθηκε η μητέρα της

Η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ είναι προγραμματισμένη για τις 12-13 Ιουλίου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος πιθανότατα να παρατείνει την επίσκεψη για να παίξει γκολφ επί βρετανικού εδάφους με κάποιον σταρ του γκολφ ή κάποια άλλη διασημότητα.

Η 38χρονη Τσέλσι, που εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στο Ίδρυμα Κλίντον, είναι αφοσιωμένη στον στόχο της ανάκαμψης του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά η ζημιά που έχει γίνει στη χώρα, όπως έχει επισημάνει, απομακρύνει χρονικά το ενδεχόμενο της άμεσης υλοποίησης των σκέψεών της.