Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα για τα έκτροπα στη δίκη της ΧΑ

politisonline
Δημοσιεύθηκε Φεβρουάριος 15, 2017, 8:47 μμ
0 secs

Μόλις μια ημέρα από τα πρωτοφανή επεισόδια στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και το ανεκδιήγητο: «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου;» που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις εντός του Εφετείου Αθηνών, η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Η κ. Φύσσα κατέθεσε την Τετάρτη στο Εφετείο Αθηνών έγκληση κατ’ αγνώστων αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου «τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα με αφορμή και την κατάθεση της μήνυσης αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης-έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε. Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο».