Νέο κολυμβητήριο στον Πειραιά, ανακοίνωσε ο Γ. Μώραλης

Νέο κολυμβητήριο σκοπεύει να χτίσει ο Δήμος Πειραιά, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών που διοργανώνει ο Ολυμπιακός και η ΚΟΕ. Ο Δήμαρχος Πειραιά έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την ικανοποίηση να υποδεχτεί η πόλη τη διοργάνωση, αλλά και την παρουσία των «ερυθρόλευκων».

Πέραν του Γιάννη Μώραλη, το παρών στην εκδήλωσε έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της ΛΕΝ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου, Μάρκο Μπίρι, ο γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κύριος Μιχάλης Υδραίος και η Γενική Διευθύντρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε στην τοποθέτησή του: «Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που ο Πειραιάς θα φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε αυτό το τουρνουά θα συμμετάσχει και η ομάδα της πόλης μας, ο Ολυμπιακός, μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που είναι πρεσβευτής της πόλης του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Το κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» πιστεύω ότι μπορεί να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση.