Παρελθόν ο Καζάζης από τον Ολυμπιακό

Η αποτυχία του Ολυμπιακού να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου Ελλάδας σηματοδότησε την απαρχή μεγάλων αλλαγών στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Αλλαγές που μπορεί να φαίνεται ότι ξεκινούν σήμερα, μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον τεχνικό Δημήτρη Καζάζη, αλλά οι οποίες είχαν δρομολογηθεί μετά τον τρίτο τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε έξι τίτλους την τελευταία τριετία που εργάστηκε γι΄ αυτούς.

Η διοίκηση του πειραϊκού σωματείου ευχαρίστησε τον Έλληνα τεχνικό για τις υπηρεσίες του, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του και γνωστοποίησε την «απαρχή εξελίξεων και ριζικών αλλαγών στο τμήμα, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουν… και ξαναρχίζουν πάλι από την αρχή. Τρία χρόνια με πολλές όμορφες, έντονες, δύσκολες, μα πάντα ιδιαίτερες στιγμές. Πετύχαμε πολλά (δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, δύο league-cup). Ίσως όχι όσα θα θέλαμε» ήταν η δήλωση του Καζάζη, που φεύγει σαν φίλος.

«Πιστεύω όμως ότι ήταν μια επιτυχημένη τριετία για την ομάδα μας. Συνέχεια έλεγα στους παίκτες μου ότι η ομάδα είναι πάντα πάνω από όλους μας και ότι ο καθένας μας πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει την ομάδα» συμπλήρωσε, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το ρόλο που διαδραμάτισαν κάποιοι από τους αθλητές της ομάδας στη διάρκειας της περιόδου.