Πένθος στο ελληνικό και ιταλικό ποδόσφαιρο για την απώλεια του αδελφού του Β. Μόρα

Πένθος στην Εθνική ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, που συμπαρίσταται στον Βαγγέλη Μόρα για το θάνατο του αδελφού του, Δημήτρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών, χτυπημένος από τη λευχαιμία.

Ο Δημήτρης Μόρας πέθανε σε κλινική της Λάρισας. Πριν από έναν χρόνο είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών με δωρητή τον αδελφό του, σε μια πράξη που τότε είχε συγκινήσει και προκάλεσε τη βράβευση του διεθνή αμυντικού από τον ΠΣΑΠ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Θλίψη όμως και στο σύλλογο του 34χρονου στόπερ, την Ελλάς Βερόνα, που εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς τον ποδοσφαιριστή της με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος Μαουρίσιο Σέτι, ο σύλλογος, ο προπονητής Αντρέα Μαντορλίνι, το τεχνικό επιτελείο, εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του αδερφού του Βαγγέλη, Δημήτρη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το ίδιο έπραξε και η ιταλική ποδοσφαιρική λίγκα, που σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Βαγγέλη Μόρα είμαστε κοντά σου. Κουράγιο».

Από κοντά και η Σαμπντόρια. «Ο πρόεδρος Φερέρο και η Σαμπντόρια είναι κοντά στον Βαγγέλη Μόρα για την απώλεια του αδερφού του, Δημήτρη. Σε αυτήν την άσχημη στιγμή για τον Έλληνα αμυντικό η Σαμπντόρια εκφράζει τα συλλυπητήρια στην Ελλάς Βερόνα και στους οπαδούς της» αναφέρει η ανακοίνωση των ”μπλουτσερκιάτι”.