Αναβλήθηκε λόγω... αέρα και το Λεβαδειακός - Ατρόμητος

Της… αναβολής έγινε στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και του 2016 για τη Σούπερ Λίγκα. Μετά από το ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, αναβλήθηκε και αυτό του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά.

Ο λόγος ήταν η καταιγίδα που ξέσπασε περίπου μισή ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα, ενώ ο ισχυρός άνεμος… πήρε και σήκωσε τα πάντα! Ο διαιτητής του αγώνα, Γιάννης Δελφάκης, βγήκε δύο φορές στον αγωνιστικό χώρο για να εκτιμήσει την κατάσταση. Στην πρώτη είδε ότι υπήρχε πολύ νερό, ενώ είχαν κοπάσει η βροχή και ο αέρας.

Ωστόσο, στη δεύτερη ξεκίνησε και πάλι να φυσάει πολύ δυνατά. Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος είχε αρχίσει να αδειάζει από νερό, ο ρέφερι από την Αρκαδία θεώρησε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και όσων ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Γι’ αυτό και αποφάσισε τη μη διεξαγωγή της, κάτι που βρήκε σύμφωνες αμφότερες τις ομάδες, με τη Σούπερ Λίγκα να ορίζει νέα ημερομηνία και για το εν λόγω παιχνίδι, καθώς δε δύναται να διεξαχθεί τη Δευτέρα (4/1).

Αυτό διότι την Τετάρτη (6/1) ο Ατρόμητος πάει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή των Περιστεριωτών θα αναχωρήσει την Τρίτη (5/1) για την Κρήτη και δε θα έχει συμπληρωθεί το χρονικό όριο των 48 ωρών.

Πηγή: gazzetta.gr