Ντέρμπι «φωτιά» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Και τώρα οι δυο τους…. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:30, στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι της χρονιάς, καθώς το παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν διεξήχθη ποτέ λόγω επεισοδίων.

Οι βαθμοί δεν είναι αυτοί που ενδιαφέρουν πρωτίστως τις δυο ομάδες, αλλά το πρεστίζ του νικητή. Ο Ολυμπιακός έχει στεφθεί ήδη πρωταθλητής, το κύπελλο έχει αναβληθεί, η Ευρώπη είναι πλέον παρελθόν, οπότε το τελευταία μεγάλο «στοίχημα» για τους Πειραιώτες είναι το αποψινό ντέρμπι.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ένα μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον εν όψει play off, αλλά αυτό που σίγουρα θα αλλάξει την ψυχολογία στο στρατόπεδο των πρασίνων θα είναι μια ενδεχόμενη νίκη στο σπίτι του μισητού… αντιπάλου.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Ντουρμάζ δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για την σημερινή αναμέτρηση και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι: Ελαμπντελαουί, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Κολοβός και Σεμπά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

Στον Παναθηναϊκό το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Τελάντερ με τον Δανό να μένει οριστικά εκτός αποστολής, μαζί με τους Εβαντζελίστα, Μπουμάλ και Σάντσεθ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς, Λέτο.