Μισό... χαμόγελο για την Ατλέτικο - Νίκησε 1-0 την Μπαγερν στον πρώτο ημιτελικό

Με μισό… χαμόγελο μπορεί να βλέπει η Ατλέτικο τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με την Μπάγερν, μετά τη νίκη της επί των Βαυαρών στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 1-0. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει πλέον τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (3/05) στο Μόναχο, ωστόσο το 1-0 παραμένει ένα εύθραυστο σκορ.

Οι «ροχιμπλάνκος», που μπήκαν πιο δυνατά και στα πρώτα 30 λεπτά «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν το σκορ στο 11΄ με ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν μπει στη διοργάνωση. Ο Σαούλ Νίγκεθ απέφυγε τρεις παίκτες, μπήκε στην περιοχή και με αριστοτεχνικό πλασέ νίκησε τον Νόιερ (1-0). Η Μπάγερν ήταν… άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος. Πίεσε από τα πρώτα λεπτά την εστία του Όμπλακ, είχε δοκάρι με τον Αλάμπα στο 54΄ και τρεις πολύ καλές φάσεις στη συνέχεια με τους Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι και Ντάγκλας Κόστα, αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε.

Τεράστια ευκαιρία για να «αγκαλιάσει» την πρόκριση στον τελικό του Μιλάνου έχασε η Ατλέτικο στο 75΄ με τον Τόρες να σημαδεύει το δοκάρι του Νόιερ και στο «ριμπάουντ» ο Κόκε δεν κατάφερε να νικήσει τον Γερμανό τερματοφύλακα.