Athens Street Pole Vault: Τα αστέρια του επί κοντώ αγωνίζονται την Τρίτη στο... Σύνταγμα

Έναν αγώνα επί κοντώ υψηλών προδιαγραφών τον 4ο αγώνα με την επωνυμία «Athens Street Pole Vault», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν αύριο Τρίτη, 10 Μαΐου, στην πλατεία Συντάγματος.

Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί από τις 14.30 έχει και τις 18.00, συγκεντρώνει την παρουσία μεγάλων ονομάτων του επί κοντώ, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τις προσπάθειές τους έχοντας σε πολύ κοντινή απόσταση τους φιλάθλους, οι οποίοι όπως πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον τις… πτήσεις τους.

Με αφορμή την διεξαγωγή του «Athens Street Pole Vault», οι διοργανωτές του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθήνας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία επεσήμαναν την παρουσία υψηλού αθλητών και για πρώτη φορά και αθλητριών από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

«Είμαι ικανοποιημένος που το Athens Street Pole Vault εξελίσσεται σε έναν αγωνιστικό θεσμό στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε τη χαρά να διαθέτουμε σπουδαίους αθλητές στον αγώνα και από φέτος για πρώτη φορά και αθλήτριες. Δυστυχώς δεν θα έχουμε την Νικόλ Κυριακοπούλου που τραυματίστηκε στον ώμο. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες που θα είναι μαζί μας και καλώ όλο τον κόσμο να βρεθεί κοντά μας στο Σύνταγμα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.