"Σάρωσε" η Ελλάδα στο Παγκόσμιο του kick boxing

Εντυπωσιακή η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων και Νεανίδων στο kick boxing που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο. Μετά τις πρώτες επιτυχίες της Παρασκευής με τη Σοφία Παυλοπούλου (-65k.) και τον Αναστάσιο Κοροβέση (-57 k εφήβων) να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Νεανίδων και των Εφήβων αντίστοιχα, την Κωνσταντίνα Πάτρη (-60k Κορασίδων) να κατακτά το ασημένιο και τον Γιώργο Χριστόπουλο (-79κ. εφήβων) να παίρνει το χάλκινο, ο θρίαμβος είχε συνέχεια.

Η 14χρονη Σεμέλη Ζαρμακούπη από το Καρπενήσι, στην πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, την Παρασκευή, κατέκτησε το χρυσό στο kick boxing σημειώνοντας μάλιστα 5 νίκες σε πέντε αγώνες και μετέχοντας σε δυο τελικούς.

Επίσης, ο 14χρονος αθλητής από τη Λαμία Αντώνης Δοσόπουλος (φωτό), επίσης στην πρώτη του παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, καθώς και μια 5η θέση.

kickboxing2

Σημειώνεται ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 50 περίπου χώρες, έφτασε σε έναν τελικό και κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο, ενώ κατέκτησε επίσης και μια 5η θέση.

Κεντρική φωτό: Η “χρυσή” Σεμέλη με τον προπονητή και πατέρα της Νίκο Ζαρμακούπη