Sold out για το ευρωπαϊκό ντέρμπι των "αιωνίων"

Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν για ακόμη μια φορά την Παρασκευή στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά για την Euroleague. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και μόνο με θαύμα θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα.

Τα νέα όμως είναι ευχάριστα για τον Πρίντεζη, που έβγαλε… κανονικά όλο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει κανονικά και στον Αγραβάνη, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει έστω και για λίγα λεπτά ο Ντομινίκ Ουότερς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ισπανός τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, σημείωσε τέσσερα ονόματα στο απουσιολόγιο του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς οι Νικ Καλάθης, Πατ Καλάθης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης ταλαιπωρούνται από ίωση και προτιμήθηκε να παραμείνουν κλινήρεις. Ωστόσο, ο Καταλανός είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφει στο παρκέ και να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα, μετά τη θλάση στον ορθό μηριαίο του αριστερού του μηρού, που τον ταλαιπώρησε.