All Star Game: Έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο- 30 πόντοι με καρφώματα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε την δική του ιστορία  στο NBA All Star Game, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις της πρώτης ελληνικής συμμετοχής στο κορυφαίο παιχνίδι, όπου συμμετείχε με την ομάδα της Ανατολής ως βασικός παίκτης.

Με ένα προσωπικό σόου καρφωμάτων ο  «Greek Freak» κατάφερε να σημειώσει 30 πόντους.

Η Δύση επικράτησε για τρίτη χρονιά με 192-182, όμως, το show του Γιάννη ήταν εντυπωσιακό.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη κατά την οποία ο Stephen Curry ξάπλωσε στο παρκέ για να προστατευτεί απ’ τον Αντετοκούνμπο, ενώ ο τελευταίος πέρασε από πάνω του καρφώνοντας για ακόμα μια φορά την μπάλα στο καλάθι!

Κορυφαίος παίκτης του All Star Game αναδείχθηκε ο Anthony Davis, ο οποίος σημείωσε συνολικά 52 πόντους και φυσικά το όνομά του γράφτηκε στα ρεκόρ του NBA.

«Έχω την Ελλάδα πίσω μου ό,τι κάνω»

Ιδιαίτερη ήταν η δήλωση του Αντετοκούνμπο για την Ελλάδα μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά όσους τον στήριξαν, είπε πως ό,τι κάνει έχει πίσω του την Ελλάδα και εξέφρασε την ελπίδα ότι έκανε τους συμπατριώτες του περήφανους.

Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε σήμερα εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Οπως είπα, ό,τι κάνω έχω πάντα την Ελλάδα πίσω μου. Προσπαθώ να κάνω όλους τους Ελληνες περήφανους. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους