«Εμείς φταίμε», είπαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στους οπαδούς

Την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα ανέλαβαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην κουβέντα που είχαν με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Περίπου 40 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν υπομονετικά την ομάδα να επιστρέψει στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου μετά το χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τις συζητήσεις να γίνονται σε ήρεμο κλίμα παρά την απογοήτευση. Οι οπαδοί ζήτησαν να βελτιώσουν την εικόνα τους και να πάρουν το νταμπλ.

«Εμείς φταίμε», ήταν οι πρώτες λέξεις που ειπώθηκαν από τους παίκτες της ομάδας, λέγοντας στη συνέχεια πως «να είστε σίγουροι ότι θα το γυρίσουμε».

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 1-0, αλλά αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, καθώς ήρθε να ολοκληρώσει μια σειρά κακών εμφανίσεων. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι που έδωσε και μάλιστα χωρίς να πετύχει ούτε ένα γκολ. Μέσα σε πέντε αγωνιστικές ηττήθηκε διαδοχικά και από τις τέσσερις ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ). Ανάμεσα σε αυτά ήρθε και η «τεσσάρα» από την Μπεσίκτας, η οποία μάλιστα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, για να ολοκληρώσει την κακή εικόνα των ερυθρολεύκων.