Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Προβάρει την πρόκριση με… Αρμάνι απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 2), καθώς αν νικήσει τους Ιταλούς θα βρεθεί κατά 99% στα πλέι-οφ της Euroleague.

Μπορεί η 27η αγωνιστική της Euroleague να μην περιλαμβάνει κάποιο μεγαθήριο, για τον Παναθηναϊκό όμως το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να θεωρηθεί.

Σημειώνεται πως μετά και την επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι πράσινοι βρίσκονται στην 5η θέση και ουσιαστικά μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, αρκεί να πάρουν απόψε τη νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κι μπορεί να προφυλαχθεί εν όψει και του δύσκολου αγώνα με την Μπασκόνια στην Βιτόρια.

Από την πλευρά της η Αρμάνι έρχεται αποδεκατισμένη στην Αθήνα αφού ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς και παρά το γεγονός πως βαθμολογικά είναι αδιάφορη, έχοντας ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αυτό δεν την κάνει λιγότερο επικίνδυνη

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Σέφι Σεμές (Ισραήλ) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).