Σοβαρά επεισόδια στον Βόλο - Στις 21:00 η σέντρα του τελικού Κυπέλλου (βίντεο) - UPDATE

Ιδιαίτερα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικές δυνάμεις γίνονται αυτήν την ώρα έξω από το Πανθεσσαλικό. Οι αστυνομικές αρχές κάνουν χρήση δακρυγόνων και οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν επιδοθεί σε πετροπόλεμο. Κάποιοι μάλιστα έχουν ανάψει και φωτιές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

aek6

aek8

Λίγο μετά τις 17:00 οπαδοί του ΠΑΟΚ, απέφυγαν τον έλεγχο και πηδώντας φράχτες κατάφεραν να προσεγγίσουν τις θύρες εισόδου.

Ξύλο και στα επίσημα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν κάθε λεπτό στο Πανθεσσαλικό! Μετά τις συγκρούσεις στον αγωνιστικό χώρο, στην πεζογέφυρα και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, το… ρινγκ μεταφέρθηκε και στα επίσημα!

Οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ήρθαν στα χέρια , συγκρούστηκαν για αρκετή ώρα και η κατάσταση ξέφυγε για ακόμη μία φορά σήμερα το απόγευμα! Δείτε στα βίντεο του gtv τις σοκαριστικές εικόνες μέσα από το video του gazzetta.gr.

paok4

paok5

Πολλοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου

Επίσημος απολογισμός των τραγικών επεισοδίων που σημειώθηκαν περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του τελικού δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο οι πληροφορίες από τον Βόλο αναφέρουν πως ήδη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης δεκάδες τραυματίες από τις συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ!

Βίντεο: gazzetta.gr