Super League: Ο χάρτης των πλέι-οφ που ξεκινά την Κυριακή

Τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα στην Κυριακή οπότε ξεκινά η μάχη των πλέι-οφ, με τις 4 ομάδες – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος- να διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο μεν ΠΑΟΚ ξεκινά με δύο βαθμούς, ο Παναθηναϊκός με έναν, ενώ χωρίς βαθμό ξεκινάν ΑΕΚ και Πανιώνιος.
Στην πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο γήπεδό του, την ΑΕΚ, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μονομαχία τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως αν ξεκινήσουν με νίκη και αυξήσουν τη διαφορά τους στους πέντε βαθμούς από την ΑΕΚ τότε, θα έχουν κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα για να αφήσουν πίσω έναν βασικό διεκδικητή του ίδιου στόχου.

Περίπου δύο ώρες νωρίτερα, στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό θέλοντας να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που διέγραψε φέτος. Στους «κυανέρυθρους» σαφώς και υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός πως η ομάδα εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο όμως ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία είναι καλοδεχούμενο προκειμένου να μην μπει πολύ νωρίς στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος των πλέι-οφ θα πάρει εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στο δρόμο των μη πρωταθλητών, ο 2ος και ο 3ος θα μπουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League στα μέσα Ιουλίου.