Πατέρας ξανά ο Ρονάλντο - Απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα - Τι έγραψε στο Fb

Πατέρας ξανά έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη φορά απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα.

Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι της Πορτογαλίας από την Χιλή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ο Κριστιάνο πήρε άδεια να φύγει από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας κι έσπευσε στο μαιευτήριο.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ενημέρωσε τους Πορτογάλους φιλάθλους ότι αποχωρεί από την ομάδα για τη συνέχεια της διοργάνωσης καθώς ο πρόεδρος της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του έδωσε σχετική άδεια να δει από κοντά τα παιδιά του.

Αφού διαβεβαιώνει ότι ήταν αφιερωμένος «ψυχή τε και σώματι» στην ομάδα παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι είχαν έρθει στη ζωή τα δύο δίδυμα αγόρια, στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι είναι εξαιρετικά ευτυχής που θα τα δει για πρώτη φορά.

Αυτό που δεν είπε όμως είναι το αν τα παιδιά ήρθαν στον κόσμο με παρένθετη μητέρα όπως ανέφεραν πορτογαλικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα.

Η ανάρτησή του Ρονάλντο αναφέρει ακριβώς:

«Έδωσα το παρών στην Εθνική Ομάδα, όπως κάνω πάντα, ψυχή τε και σώματι, μολονότι γνώριζα ότι είχαν γεννηθεί οι δύο γιοί μου.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στους Πορτογάλους.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας και ο προπονητής της ομάδας επέδειξαν μια τέτοια συμπεριφορά που με συγκινήσε και δεν θα την ξεχάσω.

Είμαι πολύ ευτυχής που τελικά θα βρεθώ για πρώτη φορά με τα παιδιά μου».