Ήττα στα φιλικά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Προβλημάτισαν οι ερυθρόλευκοι

Την ήττα γνώρισαν στα φιλικά παιχνία με Ατρόμητο και Λαμία αντίστοιχα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λαμία, που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, η Λαμία επικράτησε του δικέφαλου του Βορρά με 1-0, με γκολ που πέτυχε στο 89′, με κεφαλιά, ο Τσούκαλος. Η 11αδα του ΠΑΟΚ περιελάμβανε, κυρίως, τους νεαρότερους ηλικιακά παίκτες του ενώ το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς):
 Πασχαλάκης (58′ Σιαμπάνης), Πούγγουρας, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (76′ Τζοβάρας), Πέλκας (82′ Δημητριάδης), Αθανασιάδης (73′ Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):  Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκολής, Παντελιάδης (61′ Παπαργυρίου), Μπλάζιτς (61′ Βάντερσον), Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (61′ Φράγκος), Βουό, Πίτι.

Για τον Ολυμπιακό πάλι η ήττα με 1-0 από το Ατρόμητο στο Περιστέρι φαίνεται ότι ήταν το μικρότερο των προβλημάτων του, με τον Εμενίκε να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 20′. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μόνος του και φανερά στεναχωρημένος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 65′ είχαμε σύρραξη, καθώς, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Φιγκέιρας είχε αψιμαχία με τον Χατζησαΐα, με τον διαιτητή και τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν την κατάσταση. Ο Χάσι στη συνέχεια έβγαλε τον Φιγκέιρας, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος.

Το γκολ για τον Ατρόμητο ήρθε όταν στο 83′ ο Ούμπιντες έκτέλεσε το κόρνερ και ο Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 1-0.  Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να κυκλοφορήσει την μπάλα και προβλημάτισε ενόψει της αναμέτρησης με την Ριέκα.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Μίρκοβιτς – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Καρασαλίδης, Γιαννούλης – Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ούμπιντες – Μανούσος, Ντάουντα
Αγωνίστηκαν και οι: Ντιγκινί, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος,  Νάστος και Μενσά
Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62′ Φιγκέιρας-65′ Νικολάου), Ρομαό (74′ Ζντιέλαρ ), Ζιλέ, Καρσελά (46′ Πάρντο ), Φορτούνης (46′ Σεμπά), Μάριν (46′ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20′ λ.τρ. Μπεν- 80′ Ανσαριφάντ)