Νέο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό - 1-1 με τον Αστέρα στο Φάληρο

Μετά το 1-1 με την Ξάνθη και την εντός έδρας ήττα από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Champions League, οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο.

Στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε την μπάλα στα πόδια του, αλλά αδυνατούσε να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Στο 36′ ο Οτζίτζα Οφόε και στο 39′ ο Ένχελς απέτυχαν να σημαδέψουν σωστά από καλή θέση.

Στο 54′ και ο Μανιάς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, μετά το χέρι του Ρομαό, και έκανε το 0-1. Στο 63′ ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Εμενίκε με κεφαλιά πέτυχε το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 87′ ο Καπίνο έσωσε ξανά σε τετ-α-τετ με τον Δουβίκα και στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός βρήκε την ισοφάριση, με το πέναλτι του Τζούρτζεβιτς.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (ΕΠΣ Αχαΐας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (ΕΠΣ Λευκάδας/Πρέβεζας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ζιλέ, Ρομαό (78′ Ανδρούτσος), Ένχελς, Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (57′ Εμενίκε), Μάριν (57′ Πάρντο), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ματιντά (77′ Κυριακόπουλος), Καλτσάς, Ισνάλδο (60′ Τσουκαλάς), Μανιάς (71′ Δουβίκας).

Γκολ: 90+4′ πεν. Τζούρτζεβιτς / 54′ πεν. Μανιάς
Κάρτες: 58′ Ζντιέλαρ, 67′ Σεμπά, 90+6′ Φιγκέιρας / 59′ Ίγκορ, 90+3′ Ιγκλέσιας