Δύσκολες ώρες για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου - Σε τεχνητό κώμα λόγω ηπατικής ανεπάρκειας

Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος πάσχει από χρόνια ηπατική ανεπάρκεια. Παρότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες, η κατάσταση της υγείας του σπουδαίου Τούρκου αρσιβαρίστα επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς να προσπαθούν να ομαλοποιήσουν την κατάσταση του.

Ο γιατρός που είναι επικεφαλής για τη θεραπεία ανέφερε: «Παρακολουθούμε τον Ναΐμ. Κατά καιρούς είχε κάνει θεραπείες. Τον μεταφέραμε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς διαγνώστηκε με χρόνια ηπατική ανεπάρκεια. Έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και ενημερωθεί, ο Πρόεδρος, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός αθλητισμού. Σήμερα το πρωί ανέκτησε μερικώς τις αισθήσεις του. Η ασθένειά του είναι χρόνια και αυτό καθιστά τα πάντα δύσκολα. Οι πρέπουσες κινήσεις θα γίνουν όταν βρεθεί κατάλληλος δωρητής».

«Ο Ναΐμ, με το ρεκόρ του στην άρση βαρών έχει θρόνο ανάμεσα στους μεγάλους αθλητές κι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του τουρκικού λαού. Παρακολουθούμε από κοντά την κατάστασή του, παίρνουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και προσπαθούμε οι κινήσεις να γίνουν ταχύτατα. Έχουμε ενημερώσει και τον πρόεδρο σχετικά» δήλωσε ο υπουργός αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ.