Για το θαύμα ο Ολυμπιακός στο Τορίνο - Στις 21:45 η σέντρα με τη Γιουβέντους

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, απέναντι στη Γιουβέντους (21:45-ΕΡΤ1/CS2), μια ομάδα η οποία είναι μια από τις οκτώ καλύτερες της Ευρώπης και που πέρυσι έφθασε μέχρι και τον τελικό του Champions League.

Me νέο προπονητή στον πάγκο τους, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν για το θαύμα, απέναντι σε μια ομάδα που την είχαν κερδίσει εκτός έδρας τον Δεκέμβριο του 1999.

Ο Σίλβιο Προτό εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

“Ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, αλλά είσαι σε μία διοργάνωση που είναι ευλογία Θεού να συμμετέχεις. Κάπως έτσι θέλω να περάσω. Ξέραμε από την αρχή της κλήρωσης ότι ήταν ένας καταπληκτικός όμιλος. Η Σπόρτινγκ μπορεί να μην έχει το όνομα της Γιουβέντους ή της Μπάρτσα, αλλά είναι καταπληκτική ομάδα. Λέμε να απολαύσουμε το παιχνίδι, όντως θέλουμε να το απολαύσουμε, αλλά να πάρουμε και το καλύτερο που μπορούμε. Αυτό θέλουμε να πάρουμε από την ομάδα μας” δήλωσε από τη μεριά του ο Τάκης Λεμονής.