Ο Σαββίδης προχωρά άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα!

Οριστική απόφαση να ανακατασκευαστεί η Τούμπα και να γίνει ένα μοντέρνο σύγχρονο γήπεδο, πήραν οι επιτελείς της ομάδας μετά από σύσκεψη που είχαν και στην οποία παρέστη ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, είχε μέσα στη μέρα μία ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του στα γραφεία της Τούμπας, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα, και με την παρουσία των Μάκη Γκαγκάτση, Μαρίας Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, Λούμπος Μίχελ, Παντελή Κωνσταντινίδη, Κώστα Φωτιάδη και Κυριάκου Κυριάκου.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ενωτικός και ήρεμος και ζήτησε την λύση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν που αποτελούν εμπόδια για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, για την οποία ζήτησε την καλύτερη δυνατή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα του γηπέδου και διαπιστώθηκε ότι η κοινή πεποίθηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσει άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα, μετά από συνάντηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον πρόεδρο του ΑΣ Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Σε ότι αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας, εκτιμήθηκε πως αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση και οι σχετικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, με στόχο να εκδοθούν σύντομα οι άδειες ανακατασκευής ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες σύντομα και παράλληλα να “μετακομίσει” η ομάδα από την νέα χρονιά στο “Καυτανζόγλειο”, ενώ φυσικά θα γίνει και Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη.