Άλλο πάλι κι αυτό: Μέντιουμ είχε προβλέψει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ!

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να προβλέψουν το μέλλον; Τα λεγόμενα μέντιουμ κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Πόσοι πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να μας πουν τι θα γίνει σε ένα μήνα ή ακόμα έναν χρόνο; Αν είστε από αυτούς που θεωρείται ότι δεν υπάρχουν μέντιουμ, καλό είναι να διαβάσετε την ιστορία του Καρλίνιος.
Το όνομα του μπορεί να μην σας λέει κάτι, αλλά στην Βραζιλία τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Έγινε γνωστός όταν προέβλεψε την τραγωδία που έπληξε τη Σαπεκοένσε, ενώ έγινε ξανά Viral στις 16 Σεπτεμβρίου 2017. Πεντέμιση μήνες μετά ο Καρλίνιος έρχεται ξανά στην επικαιρότητα. Ο Καρλίνιος τότε είχε προβεί σε μία πρόβλεψη που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα παρακαλούσαν να είναι λάθος. Είχε πει ότι ο Νεϊμάρ δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ, καθώς θα έχει έναν τραυματισμό εκτός δράσης για 6-7 μήνες».
Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα μπει στο χειρουργείο μας ήρθε στο μυαλό οι δηλώσεις του γνωστού μέντιουμ. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πόσο διάστημα θα απουσιάσει ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, αλλά όλοι ευχόμαστε να διαψευστεί ο Καρλίνιος.
Για την ιστορία ο γνωστός μέντιουμ για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε δηλώσει: «Ο Τίτι θα φτιάξει μια από τις καλύτερες ομάδες, αλλά δεν βλέπω τη Βραζιλία να το παίρνει. Βλέπω να κατακτά το Μουντιάλ η Γερμανία. Η Βραζιλία θα καταλάβει την τρίτη ή την τέταρτη θέση».