Τον γύρο του κόσμου κάνει η ποινή στον ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη (φώτος)

Με το που ανακοινώθηκε η τιμωρία του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για τα γεγονότα της Τούμπας, η είδηση άρχισε να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των μεγάλων αθλητικών ιστοσελίδων.

«Παραδειγματική τιμωρία στον πρόεδρο με το πιστόλι. 100.000 ευρώ και τρία χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα», αναφέρει στο δημοσίευμά της η Marca.

«Ποινές στον ΠΑΟΚ. Έχασε το παιχνίδι, -3 βαθμούς και 100.000 ευρώ πρόστιμο στον πρόεδρό του», αναφέρει με τη σειρά της η AS.

Η αγγλική Sun γράφει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών χρόνων για το γεγονός ότι μπήκε με όπλο στο γήπεδο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα τιμωρήθηκε επίσης με αφαίρεση τριών βαθμών μετά το σοκαριστικό περιστατικό νωρίτερα μέσα στον μήνα».

Το SkySports τονίζει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης τιμωρήθηκε για τρία χρόνια για την εισβολή του στο γήπεδο με όπλο».

Η μεγάλη γαλλική εφημερίδα Equipe αναφέρει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα γήπεδα για τρία χρόνια. Στα μέσα Μαρτίου είχε μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με όπλο στη ζώνη του».

Πηγή: gazzetta.gr