Σοκαριστικό βίντεο από την Formula 1 του Μπαχρέιν: Η Ferrari του Ράικονεν παρασύρει μηχανικό

«Τραγωδία» αποδείχτηκε το πιτ στοπ για τον Φινλανδό Κίμι Ράικονεν και τη Ferrari, στο χθεσινό grand prix που διεξάγεται στο Μπαχρέιν. Στον 35ο γύρο, ο Ράικονεν μπήκε μέσα για το πιτ στοπ του αλλά μετά από κακή συνεννόηση, παρέσυρε με τον πίσω αριστερό τροχό του μονοθέσιού του, έναν μηχανικό της ομάδας.
Όπως μπορείτε να δείτε στα video, ο Φινλανδός ξεκίνησε να φύγει χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, και παρέσυρε έναν από τους μηχανικούς που βοηθούσε στην αλλαγή του πίσω αριστερά τροχού του.

Οι άνθρωποι της Ferrari έτρεξαν αμέσως πάνω στον άτυχο μηχανικό ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος μηχανικός της Scuderia, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό πόδι. Και όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ενημέρωση της Ferrari: «Δυστυχώς έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης. Η σκέψη μας είναι με τον Φραντσέσκο. Μείνε δυνατός».

Ο Κίμι Ράικονεν είπε σχετικά με το ατύχημα: «Δεν μπορώ να δω τι συμβαίνει πίσω μου. Η δουλειά μου είναι μόνο να περιμένω το πράσινο φως. Μόλις άλλαξε σε πράσινο, υπήρξε προφανώς πρόβλημα. Πρόκειται βεβαίως για μία πολύ άτυχη υπόθεση. Τώρα όμως υποθέτω, ότι βρίσκεται σε καλά χέρια».