Πληρώνει αύριο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεσμεύτηκε σήμερα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τα οφειλόμενα χρήματα.

Αφού προηγουμένως η είδηση της αποχής των «πρασίνων» από τη χθεσινή προπόνηση έκανε το γύρο της Ευρώπης (στο BBC βρέθηκε ακόμη 3ο θέμα στην κεντρική σελίδα), κι αφού αυτό επαναλήφθηκε και σήμερα, η διοίκηση τους ενημέρωσε ότι αύριο οι παίκτες θα λάβουν τα χρήματά τους.

Η ενημέρωση της διοίκησης:

«Αύριο το πρωί (σ.σ. Τετάρτη) θα αρχίσουν οι πληρωμές όλων των ποδοσφαιριστών με την κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί τα καταθετήρια θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές».

Νωρίτερα σήμερα

Αρνητική ήταν η απάντηση της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στο ερώτημα εάν θα πραγματοποιηθούν πληρωμές στη διάρκεια της Τρίτης (10/4). Η ενημέρωση της ΠΑΕ είναι ότι θα πληρώσει ένα μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου την Πέμπτη ή την Παρασκευή και δεν προλαβαίνει σήμερα.

Οι παίκτες αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή και θα επιμείνουν στην αδιάλλακτη τακτική, μέχρι να διαπιστώσουν κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα προπονηθούν ούτε την Τετάρτη (11/4) και θα επανεξετάσουν τη στάση τους την Πέμπτη, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Η σημερινή (10/4) αποχή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού η διοίκηση είχε αναφέρει στους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα τους πλήρωνε. Όμως, υπήρχε η προσδοκία εκ μέρους των διοικούντων ότι οι “πράσινοι” θα υπαναχωρούσαν, αλλά αυτή τη φορά θεωρούν ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και δεν θα δεχτούν άλλα λόγια, παρά μόνο πράξεις.

Ο Ουζουνίδης έχει ενημερωθεί για την απόφαση των ποδοσφαιριστών και όπως είναι λογικό, θα επιθυμούσε διαφορετική εξέλιξη. Ο 50χρονος προπονητής κατανοεί την αγανάκτηση και την οργή τους, όμως στη νεότερη επικοινωνία που είχε με τους αρχηγούς, επανέλαβε ότι η ομάδα δεν πρέπει να διαλυθεί λίγο πριν τη λήξη της σεζόν. Επίσης, πρότεινε να διεξαχθούν οι προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη και αν η ΠΑΕ δεν καταβάλλει χρήματα, τότε να συνεχιστεί η αποχή.

Sport24