Μελισσανίδης: Να είναι στον τελικό του Κυπέλλου ο Σαββίδης

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, υπογραμμίζει ότι θεωρεί αναγκαία την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον τελικό του Kυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης υποστηρίζει πως σέβεται απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις, αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα θα ήταν θεμιτό να βρεθεί κι ο μεγαλομέτοχος του “Δικεφάλου του Βορρά” στο ΟΑΚΑ, αφού μ’ αυτό τον τρόπο θα δοθεί το σωστό μήνυμα στις φιλάθλους για άψογη συμπεριφορά στις εξέδρες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».