"Τρελός" ΠΑΟΚτζής έρχεται στην Αθήνα με το παπάκι του! Ξεκίνησε από τις 5.30 το πρωί!

Ένας γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, ταξιδεύει στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με… παπάκι! Ο οπαδός ξεκίνησε το “ταξίδι” του από τη Θεσσαλονίκη στις 5:30 το πρωΐ.
Η «τρέλα» των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, αντικατοπτρίζεται πλήρως στο βίντεο που δείχνει έναν εξ αυτών να διασχίζει την Ελλάδα, για να βρεθεί από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με ένα μηχανάκι «παπάκι».
Ο συγκεκριμένος φίλος του ΠΑΟΚ, ονόματι Φάνης, είναι γνωστός στην «ασπρόμαυρη» κερκίδα και το ταξίδι του είναι απίστευτο, αφού σε όλη τη διαδρομή κυκλοφορούσε με μία τεράστια σημαία της ομάδας.
Η κάμερα τον κατέγραψε και στη Λαμία, όπου και έκανε στάση για να βάλει… ακόμη δύο ευρώ βενζίνη, πριν συνεχίσει το ταξίδι του για το ΟΑΚΑ, το οποίο και ξεκίνησε στις 05:30 από τη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα πάντως, κάποιοι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να… τρολάρουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις δηλώσεις του περί «μάο μάο», με σχετικό μήνυμα σε ένα από τα λεωφορεία που κατευθύνονται στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

To «τρελό» ταξίδι του Παοκτσή

ΠΗΓΗ SELEO