Kicker: "Φεύγει απ' την Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος"

Το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αποτελεί ένα απ’ τα σημαντικότερο θέμα συζήτησης στα Γερμανικά ΜΜΕ. Το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ με την Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, αλλά παρά το γεγονός πως οι Βεστφαλοί του έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να παραμείνει στην ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Kicker”, o (υπ)αρχηγός της Εθνικής έχει αποφασίσει ήδη να αποχωρήσει απ’ την Ντόρτμουντ το προσεχές καλοκαίρι. Απ’ την πλευρά του, ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Μίχαελ Τσορκ υποστήριξε πως δεν έχει προκύψει, μέχρι στιγμής, επίσημη πρόταση για την απόκτησή του από άλλο σύλλογο, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σύντομα.

Άλλωστε, η “Bild”, απ’ τον περασμένο Απρίλιο είχε αποκαλύψει πως ο Παπασταθόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ. Ειδικά, ύστερα κι απ’ το σοβαρό τραυματισμό του Λοράν Κοσιελνί, ο 29χρονος στόπερ θεωρείται ιδανικός για το κέντρο της άμυνας των “κανονιέρηδων”.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό το ρεπορτάζ, ο Παπασταθόπουλος αποχωρεί μετά από 198 αγώνες και 10 γκολ με την Ντόρτμουντ, στην οποία κατέκτησε το κύπελλο του 2017 και τα supercup του 2013 και του 2014.

Sport24