Επιμένουν οι Βρετανοί για Μακέι, τελειώνει του Προτό στην Λάτσιο

Σε καθημερινή βάση ασχολούνται πλέον οι Βρετανοί με το σενάριο μεταγραφής του Μπάρι Μακέι από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό. Για δεύτερη σερί μέρα μάλιστα υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος Σκωτσέζος εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των “ερυθρολεύκων”.

Ο Μακέι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Κιλμάρνοκ, πριν μεταπήδησει στην Ρέιντζερς (140 συμ. – 20 γκολ, 39 ασίστ) τον Ιούλιο του 2011, σε ηλικία 17 ετών.

Αγωνίστηκε δανεικός στη Μόρτον (18 συμ. – 3 γκολ, 3 ασίστ), όπως και την Ρέιθ Ρόβερς (25 συμ. – 2 γκολ, 5 ασίστ), πριν η Νότιγχαμ ξοδέψει 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 για να τον κάνει δικό της.

Με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου στο πρωτάθλημα της Championship, ο Μακέι πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις με απολογισμό 5 γκολ και 7 ασίστ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο είναι προφανές πως αν ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σύμφωνος με την συγκεκριμένη προοπτική, τότε αυτή η μετακίνηση δεν γίνεται να κολλήσει κάπου από τη στιγμή που Ολυμπιακός και Νότιγχαμ είναι ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΤΟ – ΛΑΤΣΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ
Συνέχεια στα συνεχόμενα δημοσιεύματα που αφορούν την προοπτική συνεργασίας του Σίλβιο Προτό με την Λάτσιο έδωσαν και σήμερα Δευτέρα (11/6) οι Ιταλοί.

Μάλιστα η Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας συμφώνησε για την υπογραφή συμβολαίου δύο ετών με τους Ρωμαίους, με το δημοσίευμα να αναπαράγεται σε κάμποσα ΜΜΕ της χώρας.

Όπως αναφέρουν στον ιταλικό Τύπο, ο Προτό προορίζεται ως εναλλακτική λύση του Θωμά Στρακόσα κάτω από τα δοκάρια των “λατσιάλι”.

Sport24