Πεδουλάκης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: "Ενδιαφερόταν αληθινά για τους ανθρώπους"

Ο χαμός του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει βυθίσει στην θλίψη όλο τον αθλητικό κόσμο της χώρας, κι ειδικά αυτούς που συνεργάστηκαν με τον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι ένας από τους ανθρώπους που τον έζησαν αρκετά έντονα στα πρώτα χρόνια της παραγοντικής ενασχόλησής του με το “τριφύλλι”, δεδομένου ότι φόρεσε τη φανέλα του από το 1986 έως το 1992. Αργότερα, ήταν κι ο πρώτος προπονητής που κάθισε στον πάγκο των “πρασίνων” μετά την παράδοση της σκυτάλης από τον Παύλο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο “Άρτζι” μίλησε στο Sport24.gr για τον χαμό του ιστορικού και εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, εστιάζοντας στο γεγονός πως “είναι μία τεράστια απώλεια, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Μιλάμε για μία τεράστια προσωπικότητα που σημάδεψε με την παρουσία του μία μεγάλη περίοδο επιτυχιών. Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, είναι πώς χάσαμε τον πατέρα μας.

Για όλο το αθλητικό κίνημα ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας και αυτό το αποδεικνύει ο σεβασμός που είχαν οι αντίπαλοι στο πρόσωπό του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πώς πάντα ενδιαφερόταν αληθινά για τους ανθρώπους. Σε κάθε κουβέντα τον ένοιαζε πρώτα αν ο συνομιλητής του, αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον και πρόθυμος να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη. Ακόμα και με τους παίκτες δεν υπήρχε μια απλή τυπική συνεργασία, με αποτέλεσμα να τον νιώθουν δικό τους άνθρωπο”.

Ενώ κατέληξε: “Η αλήθεια είναι πώς πάντα ήταν ευχάριστες οι συνομιλίες με τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έδινε τα πάντα για την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό. Ζούσε με ένταση της προσπάθειες της ομάδας του και ήθελε να πετυχαίνει τους στόχους που έβαζε. Αυτή η απώλεια αφήνει ένα μεγάλο κενό αλλά κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις και είναι δεδομένο πώς δεν θα ξεχαστεί ποτέ”.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέστρεψε φέτος στον πάγκο του Περιστερίου, μετά από έξι χρόνια μακριά από αυτόν. Η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων προέκυψε το πρωί της Δευτέρας (11/6), με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τριετή συνεργασία.