Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την πρόκριση στο Champions League

Δύο πιθανούς αντιπάλους, τον Άγιαξ και τη Βασιλεία, είχε ο ΠΑΟΚ ενόψει του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Τελικά, η κληρωτίδα έφερε τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας στο δρόμο του “Δικεφάλου”, που θα δώσει τον στην Τούμπα τον πρώτο αγώνα στις 24 ή 25 Ιουλίου.

Μία εβδομάδα αργότερα (31/07 ή 01/08) θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο, που είναι και ο πρώτος μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Τα ζευγάρια της κλήρωσης:

ΠΑΟΚ – Βασιλεία (Ελβετία)

Άγιαξ (Ολλανδία) – Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο

σημερινή κλήρωση του πρώτου και δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League ξεκαθάρισε εν μέρει το τοπίο για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Κι’ αυτό, διότι πλην της “δεδομένης” υποψήφιας Σάλτσμπουργκ, στην κλήρωση αναδείχθηκαν και τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι υπόλοιποι αντίπαλοί της. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στους υποψήφιους είναι και ο πρωταθλητής Κύπρου ΑΠΟΕΛ και ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι οποίοι μάλιστα πιθανότατα θα δώσουν μεταξύ τους τη μάχη για να φτάσουν στον γ’ προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά, σε πρώιμο στάδιο βεβαίως, οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ…

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Νικητής Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Κρουσέιντερς (Β. Ιρλανδία) εναντίον Νικητή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) – Βιντεότον (Ουγγαρία)

Νικητής Αστάνα (Καζακστάν) εναντίον Νικητή Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο) – Μίντιλαντ (Δανία)

Νικητής Σπάρτακς Γιούρμαλα (Λετονία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) εναντίον Νικητή Σούντουβα (Λιθουανία) – ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Νικητής Κορκ Σίτι (Ιρλανδία) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) εναντίον Νικητή Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) – Ζρίνσκι (Βοσνία).

Νικητής Άλασκερτ (Αρμενία) – Σέλτικ (Σκωτία) εναντίον Νικητή Βαλούρ (Ισλανδία) – Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

Η κλήρωση για την ΑΕΚ θα γίνει στις 23 Ιουλίου. Τα παιχνίδια της στην γ΄προκριματική φάση του Champions League θα γίνουν στις 7-8 και 14-15 Αυγούστου.

Sport24