Σε αυτοκτονία αποδίδει το θάνατο του Χάνεϊκατ η αστυνομία - Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πέθανε ο Αμερικανός φόργουορντ Τάιλερ Χάνεϊκατ.

Στην αρχή οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο διάσημος αθλητής σκοτώθηκε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών που είχε με αστυνομικούς έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια. Η αστυνομία όμως στη συνέχεια απέδωσε τον θάνατο του σε αυτοκτονία.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες πέρα από την επιβεβαίωση της αστυνομίας ότι ο παίκτης βρέθηκε νεκρός κατά την είσοδο στων ειδικών αστυνομικών δυνάμεων στην οικία του.

Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το δικό του μήνημα έστειλα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός.

Με αναρτήσεις τους στο twitter ευχήθηκαν συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Οι αναρτήσεις:

Η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία

Αρχικά η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι ο 28χρονος γιος της έχει αλλόκοτη συμπεριφορά. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, ο Τάιλερ  άρχισε να πυροβολεί και μετά ταμπουρώθηκε μέσα για να αποφύγει τη σύλληψη.

Φωτογραφίες έξω από το σπίτι του αθλητή

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ποιος ήταν ο Τάιλερ Χάνεϊκατ

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ επιλέχθηκε στο Νο 35 του ντραφτ του 2011 από τους Σακραμέντο Κινγκς κι έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τους «Βασιλιάδες» στις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κι αγωνίστηκε κυρίως στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ. Το 2013 πήρε την απόφαση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, ξεκινώντας την ευρωπαϊκή καριέρα του από την ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεχώρισε γρήγορα με τις εμφανίσεις του και πήρε μεταγραφή την επόμενη σεζόν στη Χίμκι. Στη ρωσική ομάδα αγωνίστηκε τη διετία 2014-16, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Εφές Αναντολού. Μετά από έναν χρόνο στην τουρκική ομάδα, ο Χάνεϊκατ επέστρεψε στη Ρωσία και τη Χίμκι, αποτελώντας μία από τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση «3».

Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στην Euroleague, μετρώντας μέσο όρο 9,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ αντιμετώπισε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη.