Αυτοκτόνησε ο μπασκετμπολίστας Μπίλι Νάιτ - Δείτε το βίντεο με το ανατριχιαστικό του «αντίο» στο Youtube

Σοκ στο χώρο του αθλητισμού καθώς αυτοκτόνησε ένας ακόμη μπασκετμπολίστας, ο Μπίλι Νάιτ.

Τρεις μέρες μετά από τον θάνατο του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο Μπίλι Νάιτ έβαλε τέλος στην ζωή του, αποχαιρετώντας πρώτα τους φαν του με ένα βίντεο στο You Tube.

O πρώην αστέρας της UCLA και πλέον προπονητής μπάσκετ βρέθηκε νεκρός στο δρόμο, στην πόλη Φοίνιξ της Αριζόνα, την Κυριακή.

Μάλιστα λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο πρώην αστέρας του μπάσκετ δημοσίευσε στο You Tube ένα συγκλονιστικό βίντεο όπου περιέγραφε τον μακροχρόνιο αγώνα του με την κατάθλιψη και τις «φτωχές» επιλογές, όπως τα ψέματα, την απιστία, τις κλοπές κλπ.

Στο βίντεο του με τίτλο «Μπίλι Νάτι: Συγχώρεσέ με Θεέ μου»,τα τελευταία ανατριχιαστικά λόγια του μπασκετμπολίστα είναι: «Απλώς αισθάνομαι πως δεν ανήκω εδώ στη γη. Οπότε ο χρόνος μου τελείωσε».

Η επίσημη αιτία θανάτου του Μπίλι Νάιτ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, βρέθηκε νεκρός καταμεσής του δρόμου από πυροσβέστες.

Πάντως πέρα από το βίντεο, ο Μπίλι Νάιτ έκανε αντίστοιχη ανάρτηση και στα social media, ζητώντας από τον κόσμο να τον συγχωρήσει για ότι κακό έκανε.

Να σημειωθεί πως ο μπασκετμπολίστας αγωνίστηκε με την φανέλα του UCLA (Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας) και μέχρι και πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στην Ασία, σε ομάδες της Ιαπωνίας.