Ώρα κληρώσεων για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη - Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

H κλήρωση του Champions League ενόψει του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ για την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Με την Σπαρτάκ Μόσχας ο ΠΑΟΚ στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ EUROPA

Στις 15.00, οπότε και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, θα συμμετέχουν οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος. Όμως, μαζί τους θα είναι και ο ΠΑΟΚ, που θα μάθει τον αντίπαλο που θα έχει στο Europa σε περίπτωση που αποκλεισμού απ’τη Βασιλεία.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά ως ισχυρός από τον 3ο προκριματικό γύρο και λόγω της υψηλής του βαθμολογίας, θα συνεχίσει να είναι ισχυρός μέχρι τη φάση των ομίλων, όπου και πάλι, αν προκριθεί, θα τοποθετηθεί στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας. Ατρόμητος και Αστέρας, αν περάσουν στον 3ο προκριματικό, θα είναι στους ανίσχυρους.

Υπενθυμίζεται ότι για τον β’ προκριματικό του Europa ο Ατρόμητος παίζει με τη Ντινάμο Μπρεστ (26/07, 02/08) και ο Αστέρας με τη Χιμπέρνιαν.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

3ος προκριματικός γύρος Champions League: 07-08/08, 14/08

3ος προκριματικός γύρος Europa League: 09/08, 16/08

sport24