Τραγωδία στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής

Σε τραγωδία κατέληξε η διασκέδαση για μια παρέα σε beach bar στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», όλα έγιναν λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μια παρέα αποτελούμενη από τρεις Έλληνες που διασκέδαζαν στο συγκεκριμένο beach bar διαπληκτίστηκε με έναν 29χρονο ομογενή από την Γεωργία. Κανείς δεν ξέρει ποια ήταν η ακριβής αφορμή για την οποία οι άνδρες λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια. Η αστυνομία, πάντως, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσα στα οποία και το σενάριο όλα να ξεκίνησαν για τα μάτια μιας γυναίκας.

Αρχικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 29χρονος διαπληκτίστηκε με τους τρεις Έλληνες. Όταν έξι φίλοι τους, ανάμεσά τους κι ο αδελφός του θύματος που είναι αστυνομικός κι ένας από τους τρεις τραυματίες, είδαν τι συνέβαινε, κατευθύνθηκαν προς την παρέα που λογομαχούσε ο Γεωργιανός που αποχώρησε κι έφυγε από το μαγαζί.

Όλοι πίστευαν πως το επεισόδιο είχε λήξει εκεί, όμως ο  ομογενής από τη Γεωργία δεν είχε πει ακόμα τον τελευταίο του λόγο. Ο 29χρονος έφυγε από το beach bar και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του που ήταν πολύ κοντά. Αφού άρπαξε το όπλο του γύρισε στο μαγαζί κι έψαξε για την παρέα με την οποία λίγα λεπτά πριν είχε λογομαχήσει. Το μυαλό του είχε θολώσει και διψούσε για αίμα.

Μόλις έστρεψε το όπλο προς την παρέα των Ελλήνων όλοι πάγωσαν. Συνολικά έπεσαν πάνω από 4 πυροβολισμοί.  Ένας 34χρονος από την παρέα των έξι έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Ένας 28χρονος, που είναι αστυνομικός και αδελφός του νεκρού, διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ένας 39χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται τραυματισμένος στην φτέρνα ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar.

Μόλις ο 29χρονος συνειδητοποίησε τι είχε κάνει έφυγε τρέχοντας και σε κατάσταση πανικού. Συνελήφθη, όμως, στις 12:00, χωρίς, εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες να βρεθεί στην κατοχή του το όπλο του εγκλήματος. Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, ενώ οι καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων συνεχίζονται.