Εξιχνιάστηκε δολοφονία στην Αργολίδα: Η σύζυγος ήταν ο δράστης

Η σύζυγος είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας του καπετάνιου που είχε εντοπιστεί νεκρός στο σπίτι του στην Κοιλάδα Αργολίδας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως εξακριβώθηκε η 38χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον 42χρονο σύζυγό της, τον πυροβόλησε με περίστροφο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σημειώνεται ότι το περίστροφο είχε βρεθεί στη σκηνή του εγκλήματος και κατασχέθηκε.

Ο άτυχος άνδρας 42χρονος βρέθηκε από φιλικό του πρόσωπο, σε εξωτερικό χώρο οικίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα του.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από συντονισμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αργολίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Η 38χρονη, η όποια συνελήφθη με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.