«Βουτιά» θανάτου για 33χρονο στον Βόλο

Νεκρός ανασύρθηκε στις 8 σήμερα το πρωί, ένας άνδρας ηλικίας 33 χρονών, που μια ώρα νωρίτερα, έπεσε με το αυτοκίνητό του, στη θαλάσσια περιοχή Πλάκες, με αποτέλεσμα το όχημα να φτάσει σε βάθος περίπου 20 μέτρων και ο ίδιος να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και να πνιγεί.

Πρόκειται για μόνιμο στην Πολεμική Αεροπορία, που υπηρετούσε στο ΑΤΑ Λάρισας, Διερχόμενοι οδηγοί τον είδαν στις 7 το πρωί, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς Αγριά, να κόβει δεξιά του δρόμου, με ταχύτητα και να καταλήγει στη θάλασσα.

Επί τόπου έσπευσαν το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου με ιδιώτη δύτη και υπηρεσιακό αυτοκίνητο με άνδρες, από ξηράς, ενώ κλήθηκε και η εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που συμμετείχε με φουσκωτό σκάφος και τρία άτομα, για να συνδράμουν στις έρευνες.

Στις 8 το πρωί, μια ώρα μετά το τραγικό γεγονός, ο ιδιώτης δύτης εντόπισε τον νεαρό οδηγό εγκλωβισμένο στη θέση του οδηγού και τον ανέσυρε στην επιφάνεια.
Συνάδελφοί του στρατιωτικοί ανέφεραν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς στο δρόμο, όπου το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του δεν υπήρχε φρενάρισμα.

Πηγή: magnesianews.gr/