Για Βοστώνη ταξιδεύει η Ντένια Παράσχη - Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στη Βοστώνη, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που είχαν δημιουργηθεί το τελευταία 24ωρα και το αργότερο έως αύριο, η 28χρονη Ζακυνθινιά θα κάνει το πιο κρίσιμο ταξίδι της ζωής της στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ώστε να θεραπευτεί από τη σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα κυρίως γραφειοκρατικά και αύριο η 28χρονη κοπέλα, που έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με το πρόβλημα υγείας της, θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης. Αυτή την στιγμή η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιριών και τις εξετάζεις όλες, καθώς για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Στην Αμερική έχει γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία από οργανώσεις της Ομογένειας για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της και σε αυτό έχει συμβάλει ιδιαίτερα η ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα. Στο μεταξύ, πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα.

Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.