Μηνάς Τσιζίρογλου: Βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά 2 ανήλικα αδελφάκια

Τις φωτογραφίες του 44χρονου που βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο ανήλικους γιούς της πρώην συντρόφου του, δημοσίευσε σήμερα η Αστυνομία.

Ο Μηνάς Τσιζίρογλου, του Δημητρίου και της Ολυμπίας, γεννηθείς στις 22-11-72 συνελήφθη τον περασμένο μήνα στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου στις φυλακές, ενώ προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον πρώην σύντροφό της βασάνιζαν τα παιδιά (9 και 11 ετών σήμερα).

Ο 44χρονος είχε αρνηθεί όταν συνελήφθη τις φρικιαστικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, κάνοντας λόγο για «σκευωρία», ενώ τόνισε ότι τα όσα καταγγέλθηκαν οφείλονται στην πρώην σύντροφό του, που με αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί, επειδή την εγκατέλειψε.

Η πρωτοφανής υπόθεση βασανισμού και σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος των δύο ανήλικων αγοριών, αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες στις κοινωνικές υπηρεσίες. Τα αγοράκια 4 και 6 ετών κακοποιούνταν από το 2011 ενώ τα σωματάκια τους έχουν σημάδια από χτυπήματα, από σβησμένα τσιγάρα και καυτό λάδι.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται άλλα πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία ένας κρατούμενος σε φυλακές.